Sønderborg // sport

22. november 2019 07:20

Svend-Erik Boysen

Sønderjyske Håndbold

Sønderjyske Håndbold

SønderjyskE hiver ny sejr hjem

De lyseblå sejrer for anden gang i denne uge.

Sønderborg 22. november 2019 07:20

Svend-Erik Boysen

Sønderjyske Håndbold

Sønderjyske Håndbold

SønderjyskE og Mors-Thy plejer at spille nogle tætte og hårde opgør mod hinanden og torsdagens kamp blev ikke anderledes.

De lyseblå lagde tryk fra starten men spillet var meget tæt, der blev scoret på alle chancer. og trak fra

med en føring på 6-2. Men gæsterne kom igen og kunne gå til Pausen med en føring 11-13.

De sidste 30 minutter bød på et gensyn med Hans Martin Asmussen der var tilbage i den lyseblå trøje som erstatning for skadede Christian Jensen og han kvitterede straks med at trække en angrebsfejl på en Mors-Thy spiller og da han senere scorede til 17-16 blev der jublet ekstra højt hos de 2108 tilskuere.

Den sidste del af kampen blev en rodet affære hvor holdende skiftedes til at føre med en scoring eller to og med 4 minutter var det helt lige med 24-24. To minutter før slut hev Josip Cavar en af sine mange redninger frem ved 25-24 og med SønderjyskE på bolden og publikum op af sæderne så det godt ud. Afslutningen gik imidlertid over mål og med et halvt minut tilbage på uret tog gæsterne time-out for at sætte et sidste angreb op. Det fik det lyseblå forsvar forpurret og da Frederik Børm gjorde det til 26-24 i sidste sekund eksploderede Broager Sparekasse Skansen i et jubelbrøl over to hårdt tilkæmpede point.

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere