Sønderborg // sport

05. november 2019 07:54

Maya Johannsen

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Dance And Fitness gør det igen

Igen i år bringer Dance And Fitness det landsdækkende Crossdance Event, til fordel for Røde Kors’s julehjælp 2019, til Sønderborg. Alle indtægter går ubeskåret til det gode formål.

Sønderborg 05. november 2019 07:54

Maya Johannsen

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Vi afholder et brag af en fest, når vi nu på lørdag den 9. november kl 12.30-14.30, danser til fordel for det gode formål. Det foregår i Sønderskov Hallen, B.S. Ingemanns Vej 1 i Sønderborg.

Instruktørerne på dagen er Dance And Fitness egen Helle Jepsen og Mette Kjær.

 

2 timers svedig Crossdance, en tombola med gevinstgaranti, mulighed for køb af kaffe og kage, lodtrækning på indgangsbilletten OG det skønneste selskab – det er hvad du får for de 80,00 kr. det koster at deltage.

 

Det lokale erhvervsliv i Sønderborg, har i den grad bakket op om vores event – både i form af super flotte gaver til vores tombola med gevinstgaranti OG til de gaver der trækkes lod om på indgangsbilletten. 

Vi er i Dance And Fitness, dybt taknemlige for den store velvilje vi har mødt.

 

Dance And Fitness er super stolte over, at vi endnu engang kan få så stort et event til byen – og vi håber på stor opbakning fra sønderjyderne. Tilmeldingerne strømmer allerede ind, men der er plads til flere på dansegulvet.

 

Så hvis du også synes at alle børn fortjener en god jul – så skynd dig ind på Dance And Fitness facebookside, og find linket tilmelding – tilmelding kan også ske på crossdance.dk/julehjælp – find Sønderborg og køb din billet.

 

Så grib fat i din veninde, kollega, nabo, søster eller mor og kom og hold et brag af en fest med os på lørdag – vi er i hvert fald MAX klar.

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere