Haderslev // samfund

17. oktober 2019 14:14

Maya Johannsen

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Haderslev Kommune inviterer til fyraftensmøde for virksomheder - Bliv leverandør til kommunen

Haderslev Kommune, Provas og Haderslev Erhvervsråd inviterer alle virksomheder til fyraftensmøde om, hvordan man kommer i betragtning som leverandør, når anlægsarbejder, varer og tjenesteydelser er i udbud.

Haderslev 17. oktober 2019 14:14

Maya Johannsen

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Alle virksomheder er velkomne, når vi onsdag den 30. oktober klokken 16 sammen med Provas og Haderslev Erhvervsråd byder inden for i Haderslev Idrætscenter. Her vil vi fortælle om, hvordan man som virksomhed kan komme i betragtning til opgaver, der udbydes af Haderslev Kommune og Provas.

Arrangementet starter klokken 16 med velkomst af borgmester H. P. Geil og herefter vil Ditte Rønde fra Resilience House i Vejle holde oplæg om erfaringer med cirkulær økonomi i Vejle Kommune.

Efter en kort pause har deltagerne mulighed for at vælge et af to spor og høre om, hvordan man bliver leverandør på bygge- og anlægsopgaver eller af varer og tjenesteydelser. Det er Haderslev Kommune og Provas, der står for oplæggene, hvor der bliver god mulighed for at stille spørgsmål.

Når direktør for Haderslev Erhvervsråd, Gert Helenius, har rundet arrangementet af, er der er mulighed for at netværke med de andre deltagere over en sandwich frem til klokken 19.

Arrangementet er gratis. Man kan læse mere og tilmelde sig på www.haderslev.dk/leverandør

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere