Sønderborg // sport

03. oktober 2019 16:34

Mads Jacobsen

Landsstævne: »Sønderborg er vært for landsstævne med deltagere fra hele landet«

Forrige år måtte den daværende forening tvinges ud i en konkurs, men Sønderborg Sportsrideklub har succes med stævner og medlemstal.

Sønderborg 03. oktober 2019 16:34

Mads Jacobsen

Forrige år måtte Sønderborg Rideklub tvinges ud i en konkurs, foreningen havde økonomiske udfordringer efter mange års gæld. Sønderborg Sportsrideklub blev etableret og fortsatte aktiviteterne for deres mange medlemmer i en ny-etableret forening uden gældsforpligtelser.

Sønderborg Sportsrideklub byder i denne weekend velkommen til landsstævne, hvor deltagerne kommer fra hele landet. 

»Allerede fra iaften starter ankomst af deltagere og deres heste ved landsstævnet, hvor Sønderborg Sportsrideskole bliver vært for knap 500 heste. Vi har fået sat ekstra staldpladser op, så vi har mulighed for at huse alle deltagere« fortæller berider og daglig leder Mikael Ketelsen til SYDJYSKE.

Ved arrangementet har lokale virksomheder som Plantorama, Jacobsen Blomster og Hestehavegård Flugtplantage støttet med forskellige effekter for at danne rammerne for et smukt stævne.

Sønderborg Sportsrideklub har placering i det naturige område i Vollerup, nærmere bestemt på adressen Huholt 17 i Sønderborg.

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere