Sønderborg // erhverv

02. oktober 2019 18:06

Mads Jacobsen

Sønderborg havn

Sønderborg havn

Direktørerne bliver løbende skiftet ud: »Clausen Fonden overtager drift og personale på Alsik«

Selvom udskiftning og fornyelse er moderne i dansk erhvervsliv er det sjældent sundhed i direktioner og på bestyrelsesposter. Hotellet Alsik ved Sønderborg Havn skifter direktør efter at Bitten og Mads Clausens Fond overtager driften af hotellet og dets personale.

Sønderborg 02. oktober 2019 18:06

Mads Jacobsen

Sønderborg havn

Sønderborg havn

Sønderborgs mest omtalte hotel med den prestigefyldte udsigt, er mindre end et år inde i deres åbning igang med tredje direktørskifte. Henrik Bille Pedersen fratrådte forrige weekend hans stilling, Bitten og Mads Clausens Fond overtager selve driften og personalet.

Henrik Bille Pedersen fratræder stillingen som direktør i selskabet Alsik Manpower ApS (ejet af Alsik A/S), hans position er allerede juridisk overtaget af Per Egebæk Have.

Per Egebæk Have har tæt tilknytning til Bitten og Mads Clausen Fonden, hvor han i dag sidder som administrerende direktør.

Clausen Fonden overtager driften
Bitten & Mads Clausens Fond har besluttet selv at overtage ansvaret for driften af Alsik.

»Fondens selskab, Alsik A/S, købt RIMC Manpower ApS, og overtaget personalegruppen i hotel, spa og konference. Medarbejderne er ansat under Alsik A/S på uændrede vilkår og betingelser, men er med opkøbet blevet en del af Fondens koncern« oplyser koncernen i en meddelelse.

Samarbejdet med RIMC forsætter, men er ændret så de fremadrettet fokuserer på markedsføring af Alsik i de tysktalende lande, fremfor at være operatør på hotellet. Som konsekvens af den ændring er Henrik Bille Petersen, som ansat i RIMC Denmark, stoppet som hoteldirektør.

Bitten & Mads Clausens Fond takker både RIMC , og ikke mindst Henrik Bille Pedersen, for en engageret og professionel support i gennemførelsen af pre-opening fasen af Alsik.

Indtil en ny direktør er fundet til Alsik har Bitten & Mads Clausens Fond entreret med John Ankjær fra hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager. John Ankjær vil fungere som hoteldirektør for Alsik i overgangsperioden.

Samarbejdet med Steigenberger berøres ikke af de nye aftaler. Alsik er fortsat et Steigenberger hotel og markedsføres som sådan via deres hjemmeside og samarbejdsaftaler. 

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere