Sønderborg // kultur

02. oktober 2019 11:32

Mads Jacobsen

Arkivbillede

Arkivbillede

Arkivbillede

Arkivbillede

Åbent hus: »Nørreskoven inviterer på et væld af muligheder for at smage, røre og lære en masse om naturen«

Efterårets store arrangement i naturen er åbent hus hos Nordals Naturskole søndag den 13. oktober. Tag hul på børnenes efterårsferie med et væld af muligheder for at smage, røre og lære en masse om naturen.

Sønderborg 02. oktober 2019 11:32

Mads Jacobsen

Arkivbillede

Arkivbillede

Arkivbillede

Arkivbillede

Skovens træer prydes af smukke farver, og skovbunden og haverne er fyldt med svampe, bær, æbler, nødder og andre lækre sager. Det er kort sagt blevet efterår. Det betyder, at Naturvejlederne Sønderborg inviterer til efterårets store naturarrangement: Åbent hus i Nordals Naturskole.

 

»Vi har fyldt Nordals Naturskole og skoven omkring naturskolen med en masse naturaktiviteter, som alle kan være med til. Aktiviteterne henvender sig til alle sanser - man kan smage, røre og lære en masse om naturen« fortæller naturcenterleder Andreas Hermann, som står for dagen.

 

Åbent hus-arrangementet i Nørreskoven om efteråret er en fast tradition, som naturvejlederne inviterer til, og det er i gratis at være med. Aktiviteterne er fx byggeri af insektkasser, saftpresning af skovens frugter, kogning af æblegrød, orienteringsløb i skoven, fremstilling af kreative krible-krabledyr, snitning i træ, udskæring af græskarhoveder, smagsprøver på røget fisk og meget mere.

 

Naturskolen har adresse på Holmvej 33 i Nørreskoven, 6430 Nordborg.

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere